Szóval nem tudom mi van, nem akarok erős szavakat használni, nagyon hétfő van, de épp nem tudok jegyet venni, mert csak.

5 perccel később…

Aztán… most böködném tovább, mert én hülye balfasz, a MÁVval utaznék.

Oké, az működött, hogy Bp -> München, van jegy, fasza. Szóval akkor nézzük odafelé, mizu van. Na, dacára hogy beböktem, hogy hálókocsis jegy kell, és csakis az kell, nem kell más, de nem, szóval ennek ellenére – meg egyébként annak ellenére, ahogy eddig működött, meg még 10 perce is működött -, feldobálja az összes, egyébként marha sok vonatot, ami engem kurvára nem érdekel.

Ja, és jegyet így se lehet venni. Szóval a München -> Budapest jegyeket nem lehet. (Ide most tudnék cifrákat írni, írtam is, de inkább kitöröltem, idegből nem jó írogatni…)

Tudom, én vagyok az elégedetlen hülye, akinek semmi se jó, de én már csak ilyen vagyok.

Pár órával később…

Szóval konkrétan megkérdeztem a MÁV-tól, hogy “Elsősorban az érdekel, hogy ez egy átmeneti állapot-e, vagy mostantól már nem tudok így jegyet vásárolni.”

Válaszoltak is!

Szóval… nekérdezzéhülyeségeket. Nekérdezz olyat, amire nem tudunk válaszolni. Mondjad meg mikor akarsz menni.

Nade… pontosan ezt nem tudom. Van egy ideális helyzet, amikor a kollégáknak se teszek keresztbe, időben tudok elindulni, nem kell túl korán vagy későn visszaindulni, és még jegy is van, kényelmes helyre (ideálisan hálókocsiba).