Megint, megint, megint… megint megvettem egy játékot, mielőtt végigjátszottam volna.

Alapvetően nem lenne rossz, ha szeretném az interaktív filmeket. Így csak próbáltam élvezni az amúgy tényleg mókás részeket, amiből akad bőven.

De nekem marhára nem jön be az olyan dolog, hogy az ember “nézi a filmet”, majd hirtelen meg kell nyomni egy billentyűt, és akkor hurrá, megmenekült (szerencsére ilyen rész csak egy volt pl. a Crysisben).

Na, itt az elsőn még átverekedtem magam, annyira nem nagy történet, ha már tudja az ember, hogy mit kell csinálni.

Meg este is volt, álmos is voltam, oké, aludjunk rá egyet. Aztán kis, alapvetően céltalan vergődés után (bár mi tagadás, végül is mókás volt a kiscsajjal a hajón kószálni és találgatni, hogy na, mikor derül már ki hogy a lányom), jött az a rész, ahol végképp elvesztettem a türelmemet.

Ja, meg most nézve hogy mit kell csinálni, így nem is annyira bonyi, viszont a PC-n is a konzolos irányítási filozófiát erőltetik, én meg úgy döntöttem, hogy ********, ******** ******* *** *******.

A többit tudjátok.

Ja, most rákerestem arra, hogy “guardians of the galaxy game quick time events”, mert nem emlékeztem pontosan a nevére, és kellett a tag-ek közé, és lám, az első találat:

Most átgondolom, hogy akarok-e vergődni vele, vagy eleve rövid az élet, meg amúgy is, inkább le kéne vinni a szemetet (plusz ha most újra kell kezdeni a játékot… na, annyit már végképp nem ér).