Annyira tartós, hogy két éve vettem.

Igazság szerint eleve nem voltam vele megelégedve. De akartam egy zajszűrős fülhallgatót, és ez viszonylag olcsó volt, még a magyar áfával is, és egyébként is, akartam.

Meg a tesztek, ugye. Meg a marketing…

Eleve nem akartam a hangminőségen rugózni, mert az erősen szubjektív, hogy kinek mi tetszik. De velem megutáltatta a zenehallgatást.

Persze az se segített, hogy állandóan kiesett a fülemből. De ez megint lehet az én hibám, hogy ilyen mutáns fejem van.

Ugye Covid meg minden, elkezdtem a munkahelyi hívásokhoz használni. De elég nagy csalódás volt, hogy a mikrofonja is… háttő… fos.

Persze ezzel alapvetően nem lóg ki a kategóriájából.

Aztán… így két évvel a vásárlás után már kb. egy óra használat után haldoklik. A Sony egész napos zenehallgatást ígér, de persze én a mikrofonját is használom, de… egy óra!? Emberek… És nem rémlik, hogy különösebben remek lett volna az akku élettartama.

De ezen még túllendültem volna, legfeljebb töltögetem, amikor úgy hozza a sors. Gondoltam én.

Pár napja viszont összegerjed saját magával. Meg velem is, mert a fülemben sikít, mint az a bizonyos féreg, ami beszorult a fába. Bárhogy is kell azt elképzelni. Valószínűleg amúgy elkoszolódott valamije, de ennek nem találtam egyértelmű jelét.

Na, ez már az én birkatürelmemnek (amit erősített a “ez drága volt, jónak kell lennie”1Igen, az előbb írtam, hogy olcsó… de írtam, hogy viszonylag, és így már azért drága, hogy szar. hatás is) is sok volt. Még nem dobtam a kukába, egyrészt mert ma érkezik a bé terv, másrészt meg veszélyes hulladék, szóval el kell vinnem a legközelebbi bótba.

Jha, fedélkép, fél percen belül nem találtam CC képet, szóval inkább csináltam egyet. Bocsi, ilyen lett.