Ugy elkapott az ideg, hogy nem birom megvarni hogy hazaerek, itt meg most nem fogok ugyeskedni az ekezetekkel.

Szoval sirtak az ujsagok, hogy baszod, itt halunk ehen, fizessermarelo.

Jovan, asszem a 24.hu volt, amire eloszor elofizettem, de annyira kibebaszott korulmenyes volt mindig belepkedni, hogy hagytam a picsaba1Oszinten, tenyleg nem emlekszem a reszletekre, de az tudom, hogy bennem volt az erzes, hogy buntetnek, amiert fizettem nekik, inkabb nem olvasom.

Nade a qubit! Az egy szinvonalas ujsag, majd milyen jo lesz – gondolta Stirlitz.

Ott meg nem tartok hogy ezt megmondjam, de most rettenetesen felbaszott, hogy a spamok kozott megjelent a 444.hu nyomorek hirlevele.

En tuti nem kertem, es a https://magyarjeti.hu/profil/hirlevel oldalon le se lehet mondani, szoval elmentek ti a picsaba, nagyon megbantam, hogy egy fillert is adtam egy ilyen tarsasagnak (Magyar Jeti, rolad van szo).

Kedves fogyik. Nem, nem a spam a problema, plane hogy eleve a daraloba kerult. Hanem hogy szemrebbenes nelkul “eladtak” az e-mail cimemet egy olyan helyre, amit nem kertem. Sot, nem is akarok, sot, eselyem nincs lemondani, legalabb addig, amig az elso kurvaannya level meg nem jon. Es ha nem ertitek hogy ez miert problema: hat ezert. Nem is ertitek, hogy miert problema, ha helyetettek dontenek, es megmondjak, hogy mit akartok gondolni, sot, fel vagytok haborodva, hogy miert baj az.