Talán nem szokatlan, hogy időnként új kinézetet kap a blog. A régi már megint tele van mindenfélével amit nem használok, vagy nem tudom, mindenesetre idejét éreztem újfajta megközelítéseket használni. Állati sok a macera azzal, hogy jól működjön telefonon is (amúgy nem meghatározható felbontások mellett) illetve számítógépen is. Számos kompromisszumot kellett kötnöm.

Először is, megszűnik a postok automatikus FB-ra küldése. Mert minek. Viszont hogy senki se maradjon életem eseményeiről, lehet kérni értesítéseket. Bár most épp nem lehet, mert annyi reklám/kémkedő javascriptet töltött be, hogy én inkább kivettem. Vagy lehet (vagy nem lehet, ha nem teszek bele) fészbuk kommenteket írni. Nem mintha a FB nem kémkedne, tudom. Osztán majd meglátjuk, hogy merre is van az az előre.

Most amúgy úgy tűnik hogy hátra van az előre, mert az interakciót meg akartam, akarom tartani, de momentán úgy néz ki, hogy hiába mondom hogy tegye közzé a FB-on is amit kommentelgetek, nem teszi. Alszom még rá egyet, lehet hogy ez ez végül is elfogadható alternatíva, mert aki akar, az tud írni ide, és végül is ez volt a lényeg.

Plusz ez megint egy elég kísérleti telepítés, nagyjából semmi sem úgy van mint a szokásos WordPress telepítésekben, meglátjuk hogy ennek ellenére működik-e úgy.