Pápá, Google

Szóval az úgy volt, hogy kaptam egy levelet, hogy drágább lesz az élet:
“Starting on April 2, 2019*, G Suite Basic Edition will increase by $1 (from $5 to $6 per user/month) and G Suite Business Edition will increase by $2 (from $10 to $12 per user/month), or the local currency equivalent where applicable.”

Mondanám hogy úgy voltam vele, hogy az a kb. 20% emelés belefér, de őszintén szóval a sok bla-bla között nem is emlékszem hogy megtaláltam-e a konkrét számokat.

Teltek-múltak a napok, és ma megjött az utolsó felszólítás – tegyük hozzá hogy ez azért igazán korrekt dolog – hogy na, öcsisajt, ugye tudod hogy holnaptól többet kell fizetni?

Jaja, rémlett valami, hogy majd valamikor lesz majd valami, úgy látszik ennek eljött az ideje. Szerencsére épp ráértem, kattogtam kicsit, és lám:

3.33 -> 5.2

Háttő… annyira nagyon nem vagyok jó matekból, de nekem ez nem jön ki. Bla-bla-bla, a vége az lett, hogy dobbantottam.

Az első jelölt a Tutanota lett volna, bár kicsit lenyúlt az arcom amikor azt láttam, hogy nem tudja a leveleket alkönyvtárakba szervezni. Pedig azt azért szoktam használni.

Aztán úgy jártam, hogy a LastPass addig bűvészkedett, hogy elkeverte a jelszavamat. Gondolom valahogy úgy van, hogy a helyreállításhoz szükséges kulcsot azt meg az első két levél egyikében küldték. Se másodlagos e-mail, se bankkártyás feloldás, se semmi. Tutanota -> kuka.

Úgyhogy lett a Zoho mail. Szokatlan funkció, hogy tudja importálni a Gmail leveleket. Nem kétlépéses művelet, de működik.

Egyelőre ingyen van, nem is értem hogy hogyan, de ami késik, nem múlik.