Vagy valami olyasmi.

Kicsit töprengenem kellett, hogy ugyan, mégis hogyan telt el a tegnapi nap. Eleve nem keltem túl korán, aztán meg eltelt a fél nap azzal, hogy bejutottam a városba, kerestem egy nyugis helyet, és rendezgettem a blogot.

Mivel szokás szerint nem mentem sehová, így aztán azt se tudtam hogy hol vagyok, ezért kissé fura volt, hogy ismerős helyet látok. Aztán leesett, hogy ez bizony az a hely, ahol anno sokat harcoltam az űrlények ellen.

Fura érzés hogy nincsenek ott a rámpák, a gépfegyverek és a lőszeresládák. Meg a Stark Tower se. Meg még egy csomó dolog, amit az ember akár a filmekben is láthatott 🙂

Úgy voltam vele, hogy ez is van olyan program mint a többi, és megkíséreltem felidézni a könyék ismerős pontjait. Az első ugye mindjárt adja magát, ha már ott a központi pályaudvar.

Az arányok mások, mint ahogy én emlékszem, de ennek több oka is lehet. Egyrészt most nem lőttek rám, másrészt meg nem volt rajtam exosuit hogy kényelmesebben lehessen ugrabugrálni.

Mindenesetre eléggé olyan, mint ahogy azt a filmekben látni. Még akkor is, ha amúgy tök másképp képzeltem el, egyszerre nagyobb is meg kisebb is, nehéz megfogalmazni.

A következő állomás a Bryant Park volt, ahol tulajdonképpen fel is adtam a dolgot. Egyrészt mert elfáradtam, másrészt meg a park nagyon nem olyan volt, mint ahogy az majd lesz. Nagyjából csak az volt ismerős, ahol be kell ugrálni a pályára, mert most még vásár van meg minden, sehol egy koreai supersuitos ellenség.

Ott szoktam beugrálni. MAXIMUM POWER!

Közben próbáltam valami hihető képeket alkotni a városról. Oké, már induláskor tudtam, hogy ami nálam van (lesz) technika, az csak korlátozottan lesz alkalmas az efféle mókára. És valóban. De azért sikerült pár dolgot úgy elkapni, ahogy szerettem volna.

É ha már a környéken voltam, akkor irány a Times Square.

Tókió után csak annyira futja, hogy… hát, szép próbálkozás.

Ja. Hát. Bámulatos, hogy hogyan képesek a semmiből valamit csinálni. Mert amúgy semmi. Egy tér. Ja, sok neon (oké, LED). Hűha. Szóval állati nagy katarzist nem éltem át.

Update: egy felvétel.

Ekkora általában már eléggé kivagyok, a biológiai órám szerint olyan hajnali kettő lehetett, így aztán húztam haza, tentizni.