….vagy az időjárás. Vettem pár ruhát.

 

Gyanút fogtam az árakat látva hogy itt olcsóbb minden, de nem találtam egyező árukat. És nem lesz türelmem megint keresgélni. Ja, téblábolás közben találtam wifis melltartót is.

Bámulatos hogy hol tart már a tudomány.

Amúgy azzal telt a nap, hogy a beígért szuveníreket, karácsonyi ajándékokat vadásztam össze. Szerencsére nem ígértem sok mindent, így ez se tartott sokáig. Igaz, be kellett érte mennem a városba oda, ahol a turistáknak való holmikat tartják.

Egy marha nagy, integető rák

Egy marha nagy, integető rák

Nem adtam fel a hangfelvételek készítését sem. Ez egy Matsuyában készült (helyi étteremlánc). Új fajta médialejátszót próbálok, ebbe elvileg tudok megjegyzéseket tenni.

Ez pedig a közeli bevásárlóközpont tetejéről egy kis városhang.

Jajj tényleg. Ahogy buszoztam befelé, volt egy koccanásunk. Legalábbis hallatszott valami tompa koppanás, ahogy a busz meglökte az elé befurakodó autót. Na, ekkor hallottam harmadszorra komoly dudálást mióta itt vagyok. A buszon egy csomóan felriadtak és halkan jajongtak egy kicsit. A baleset okán leszállítottak mindenkit (fizetni természetesen így nem is kellett). Leszállás után szemügyre vettem a buszt, de én azon egy karcolást se láttam. Persze a szabály az szabály, értem én, pláne hogy így spóroltam 230 yent (550 forint!).

Persze még egy csomó apróság, amihez túl fáradt vagyok, úgyhogy itt a vége.

Najó, ezt a képet még megmutatom.

Meg akkor még a kávépörkölő gépet is.