Végül is sikerült megörökíteni a szokatlan jelenséget. Az oka – ha valaki kimaradt volna a jóból – annyi, hogy a két szervezet, a BKK és a BKV nem tud megegyezni, hogy kinél legyen bonyolult szerkezet vezérlése, azaz hogy kié legyen a súlyos felelősség, ami egy ilyen óra működtetésével jár. Én mondjuk eleve azt nem értem, hogy miért nem szögeltek ki egy DCF órát, ami kb. 0 karbantartást igényel az élete során. Az oké, hogy egy rendkívül okos megoldást akartak – akarnak – ami a pontos idő mellett a dátumot és a hőmérsékletet is kiírja1, de ettől még működhetne pont úgy.

  1. Noha minek. Úgyis olyan nap van amilyen, ha meg hideg van, azt úgyis érzem, ahogy azt is hogy meleg. Ha már ott a téren döbbenek rá hogy 35 fok van basszus, nem kellett volna sálat kötni, akkor már eleve más a baj.

Az Ismeretlen Idő Emlékműve” bejegyzéshez ozzászólás

  1. No igen. És látszik hogy ebben sincs egyetértés, vidám összevisszaságot mutatnak a polgárok által felszerelt időmérő készülékek is. De legalább van választék 😀

  2. Ja, ha valaki tudja hogy mi van a 2D-s barcode-ban, akkor árulja el. A hidegben úgy voltam vele hogy nem érdekel, de itthon, a jó melegben már feltámadt bennem a kíváncsiság, és csak ezért nem mennék vissza.

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.