Narita

Az idő remek. Sikerült vállalható felvételt csinálnom a fesztivál megnyitójáról. Sajnos ennek ellenére csupán halovány árnyéka az élő élménynek, de legalább nem torzít (de, torzít, igen, túl van nyomva, de akkora a dinamika hogy muszáj volt, a kompresszorral meg csak fülsértő nyomorítást tudtam előidézni).

IMG_20150418_104322_sHiába voltam ott vagy egy órával korábban, már nem tudtam jó helyed lőni magamnak. A rokonság, főként a mamik, rettentő hamar és aggresszíven szállta meg a templomudvart. De ha holnap megint olyan korán kelek mint ma, akkor nem fogok tétovázni, fürgén kikocogok egy jobb helyért, mert bizony ha hangot akar felvenni az ember, akkor marhára nem mindegy, hogy honnét teszi azt.

Persze volt aki kissé komolyabban tolta, de szerintem a technika ellenére épp rossz helyről, a templom csarnoka és fala borzasztóan előnytelen viszhangot vert.

Kicsit bóklásztam az ismerős környéken, de hamar éreztem, hogy a gyönyörű környék ellenére leginkább csak arra vágyom, hogy visszabújjak az ágyacskámba, így viszonylag hamar felkocogtam a szobámba.

Este lesz éjszakai dobolás meg tűz meg minden, azt meg kéne nézni, meg fel is kéne venni, de vagy most kiülök hogy legyen helyen (három óra múlva lesz), vagy elindulok monopodot venni az AEON-ba, ami tök messze van és semmi érdekes sincs ott, vagy alszom egyet, és majd azzal főzök ami van (feljegyzés a  hajónaplónak, legközelebb azért hozhatnék egy monopodot – amúgy gondoltam rá, de ugye úgy készültem, hogy nem fogok nyüzsögni, hanem csak lesz ami lesz).

DSCN6194_s

You may also like...