Nara

IMG_20150331_161447Jópár nap kimaradt a blogból. Elkaptam valami kórságot, bár eleinte a napszúrásra fogtam a nyomorult állapotomat. Persze lehet hogy az is közrejátszott, a fene tudja. Persze mikor máskor, mint amikor robbanásszerűen virágozni kezdett minden, ami virágozni képes.

Annyira betegnek éreztem magam, hogy még ilyen maszkot is vettem, arra az alkalomra, ha emberek közé kell mennem.

Az igazi probléma az az, hogy pont az utazgatós időszak elején kapott el a nyomor, és sajnos nem minden szállást tudtam lemondani, így két választásom volt. Vagy feleslegesen fizetem ki a szállást, vagy mégis utazom. Mivel pár nap fekvés után jól esett egy kis mozgás, az utazás mellett döntöttem.

Végül is lehetett volna rosszabb is, de legalább szép, napos idő volt. Nagyjából annyi tellett tőlem, hogy öt perc séta után tíz percig üldögéltem egy-egy padon. Így aztán az érdekesebb helyek most kimaradtak, mert azok bizony messze vannak, sok lépcsőn kellett volna felkepeszteni.

Vettem gyógyszert is, elég jól bevált.

gold-tablets-engold-tablets-jp

A gyógyszeres bolt szerencsére közel volt, és meggyőződhettem a StreetView pontosságáról 😀

IMG_20150402_120106drug-store-streetview

Még a bicikli is a helyén van 😀

Visszafelé még gondolkoztam azon, hogy beugrom a Nishi-Inari szentélybe, de az időjárás oly mértékben elromlott, hogy letettem róla. Más se hiányzott, mint hogy félig gyógyultan kóboroljak  egy erdőben, pláne hogy ha esik is közben az eső.

Visszagondolva az étvágytalanság volt a legrosszabb, alighanem jórészt annak köszönhetem a gyengeséget és a levertséget. Mindenesetre most, kb. egy hét után már majdnem 100%-os vagyok.

You may also like...

5 Responses

  1. A paracetamolra lehetne inni, de a többi dologban nem vagyok biztos. Meg nem is kívánom az italt.

    Amúgy van: https://blog.fisher.hu/2014/04/01/hakone/

    De most a Choya-n gondolkozom.

  2. Nincs arrafele whisky?

  3. Bár egyelőre még azt élvezem hogy kapok levegőt az orromon át. Az apró dolgoknak is lehet örülni.

  4. Azt próbálom most visszaszedni.

  5. legalább némi fogyókúrát tarthattál :-(