Kiválasztottam a szállást

Hosszas válogatás és töprengés (ami egyébként teljesen felesleges volt, mert azok a szállások amik között tipródtam mind elfogytak, mire lefoglalhattam volna őket) után végül is lefoglaltam a leendő szobámat. Végül is egy teljesen új helyre fogok költözni, arrafelé, ahol eddig csak sétálni voltam. Lakható helynek tűnik, az ablakom alatti építkezés azóta már tuti véget ért.


A szoba a 404L, ketten fogunk osztozni a konyhán, zuhanyzón, mosdón. Legalább nem lesz nagy tömeg a konyhában.

404r

További kellemes meglepetés, hogy ez az épület végre szerepel a StreetView-n (az eddigiek olyan apró utcácskákban voltak, hogy oda nem merészkedett be a Google autója), így pl. gond nélkül megtervezhetem az bérbeadó cég és a lakás közötti útvonalat. Viszont maga a szoba nem, mert épp a másik oldalra esik. Az is jó hír, hogy Tokió egyik jellegzetessége, a Rainbow Bridge kb. fél órányi sétával elérhető, és akkor már át is lehet bandukolni a hídon. Ami amúgy sajátos élmény, mert a kétszintes, forgalmas híd bántóan zajos.

De ami a lényeg, hogy megvan, új helyen, közel a kikötő(k)höz. Közel a vasútállomáshoz, ami roppant hasznos, állatira messzire viszont a Tsukiji halpiactól, szóval a hajnali tonhalárverés alighanem most is kimarad mint mulatság. Pláne hogy kb. csak a fele időt fogom a környéken tölteni, a többit ide-oda vándorolgatva.

Még mocorog bennem a kisördög, hogy ha az utolsó pillanatban felszabadul egy, a már korábban kinézett szállások közül, akkor módosítsam-e a foglalás, de egyre kevesebb kedvem van hozzá.

You may also like...

1 Response

  1. 2015-03-09

    […] volt a Hatchobori 202-ese, amit pár nappal az után találtam, hogy kifizettem a foglalót az amúgy kedves kis szobáért. Ez az új hely sokkal kényelmesebb lett volna, mert közel van a […]