BKK, bérletvásárlási nyomor (eltelt egy hónap)

A bérletvásárlás egy szűnni nem akaró kalandjáték. Eltelt egy hónap, újabb bérletet kellett vennem. Szép idő lévén vidáman elsétáltam az Astoriáig, viszonylag rutinosan végigtapicskoltam a továbbra is debil menüt, és meglepve láttam, hogy hétfő kora délelőtt még (már?) lehet fizetni húszezressel1, hát nosza váltsuk fel, mert ilyen nagy pénzzel vásárolni (kivéve pl. a kínai vagy a vietnami boltokban, ahol szokott lenni váltópénz) kalandos próbatétel ám.

hal9000Reménnyel telve tuszkoltam a bankjegyet az automatába, ami rövid szaglászás után megvetően visszalökte azt. Még épp időben tekintettem a képernyőre ahhoz, hogy lássam, ahogy a húszezres bankjegy szimbóluma szürkébe vált. Szinte hallottam a gonosz kacajt a sátáni gép belsejéből.

Szerencsére az átok nem volt annyira erős hogy ne tudott volna ötszáz forintot visszaadni, így végül is meg tudtam szerezni a bérletemet. Kíváncsian várom hogy a jövő hónapban milyen bónuszjátékot kapok a bérletvásárlás mellé.

A felmerülő kérdések sora hosszú, nem is idegesítem magam vele.

Láb, jegyzet
1. A Firefox helyesírás-ellenőrzője gagyi, de a 20 ezressel, 20ezressel, húsz1000essel,  húsz 1000essel persze nem zavarja.

You may also like...