A mai tapasztalatok

Nos, a GPS csak akkor ébred késve, amikor nem számítok rá. De azért a GeoSetternek köszönhetően, sikerült úrrá lennem a helyzeten. Mondjuk kellett egy kis idő mire minden a helyére került, de most már azért értékelhető az eredmény.

A mai időjárás kicsit felhősen indult, majd esősebbé vált, utána erős szél, újabb szemerkélés, és most határozott eső követte. Úgyhogy nem nagyon sok beszámolni valóm van.

Nakanosakaue, my room marked

Nakanosakaue, my room marked

De azért pár kép. Először is maga a csodálatos színvilágú épület, amiben lakom. A nyíl tényleg az ablakomra mutat. Nem egy nyüzsgő környék, de itt is van italautomata.

pink-machine

Pink excavator

Talán egyetlen másik országban se találni rózsaszínű munkagépeket, errefelé viszont nem szokatlan.

Bird

Bird

Madár. Igazándiból csak azért fotóztam le, mert nem volt más. Meg hagyta magát.

Walking japanese guy

Walking japanese guy

Na ekkor már kezdett óvatosan eleredni az eső, és már sejtettem, hogy nem nagyon fogok észvesztő túrákat csinálni. De ez azért jól nézett ki.

Meiji Jingu gate

Meiji Jingu gate

A Meiji Jingu templom egyik kapuja. Egyrészt kevés dolog van Tokióban amit ennél többször fotóznak, másrészt meg van még egy pár ilyen, úgyhogy egy kép (és igen, az eső is esett).

Amúgy amikor odaértem, akkor két igen lehangoló dolog is történt. Egyrészt ahogy leültem, elkezdett amúgy rendesebben is esni, másrészt meg előkerültek a turisták. Szerencsére azért még elég korán volt, akár az órát, akár a naptárat nézem, így nem volt túl nagy a tömeg.

Chairs on top

Chairs on top

Úgy érzem, hogy nehezen indokolható a két szék elhelyezése. Nem tűnik se kényelmesnek, se praktikusnak. Maximum arra tudok gondolni, hogy az eső ellen tették oda.

Vagy túl sokat játszottak a Borderlands-el.

Sakura

Sakura

Sakura

Sakura

Sakura

Sakura

Sakura - I think

Sakura – I think

És amit már mindenki türelmetlenül várt, a cseresznyefa és a virágzás. Még nem jártam igazán cseresznyefás helyen, mert azt hittem hogy felesleges, úgyse lesz semmi se, de most kissé megingottam ebbéli hitemben. Ha jobb lesz az idő, akkor majd kiderül.

Egyelőre ennyi, mert elálmosodtam.

You may also like...

5 Responses

  1. Szia Fish, azért az én képemet rendes “méretben” fotózd majd le! 😀

  2. Photoshop Alt+Backspace?

  3. Bár ezek a képek nem lesznek jobbak nagyobb méretben se 😀

  4. Arra gondolsz hogy a postban csak kicsi képek vannak? Mert az alján ott a térképes galéria.

  5. Lesznek kisebb képek is? Úgy várom őket! :-)