Üres a régi kecó :D

1322811295Illetve majdnem 😀

Mivel még bő másfél hónap van hátra, így az ember kb. csak türelmetlenül várja hogy teljenek már a napok. Illetve azon töpreng, hogy ugyan mit felejtett el ami fontos lenne. Megint eszembe is jutott, hogy még mindig nem néztem meg a pasmo kártya árát, pedig az is fog kelleni.

De nem ez a lényeg, hanem hogy kicsit tegyek is valamit az út érdekében, nézegettem, hogy milyen kiadó szobák vannak, lesznek. Örömmel vettem észre, hogy a régi helyen most kiadó az a szoba ami alatt korábban laktam. A régi szobámnak jobban örülnék, nem kellene annyit lépcsőzni, de már az is nagy öröm, hogy legalább elméleti lehetőség van megint Asakusa közepén lakni. Itt van ugyanis a kedvenc ramenesem is (a riksás bácsi mögött látható valamennyire), ahol megreggelizve vidáman el lehet lenni egész nap.

A környék ismerős, és metróval igen hamar el lehet jutni kb. tényleg bárhová.

A másik lehetőség amin töprengtem az Roppongi, ami egy kajakra másik környék, a város marhára ellentétes oldalán. Vagy akár Shinjuku, ami remek lenne ha az éjszakai életet szeretném megtapasztalni. Bár arra Ueno se rossz, és az meg közel van Asakusához.

Költözhetnék Harajuku környékére is, itt még egy pizzériát is meg lehet nézni, de akkor már inkább Akihabara és környéke, de akkor meg tényleg nem aludnék a zsivaj miatt.

Szóval így, tervezgetéssel, remekül el lehet tölteni egy-két órát 😀

index_img_02Annyi értelme legalább volt hogy ezt megírtam, hogy megnéztem a pasmo kártyát és az árakat. Aztán eszembe jutott, hogy nekem annyira nem is kell a pasmo kártya, viszont csak azért hogy menő legyek, mégis lesz megint. A fontos hogy jegy legyen, ami azóta is változatlan áron van (nem csoda, náluk ha picit is, de inkább defláció van). Ugyan még mindig drágább mint a budapesti, de azért némiképp nagyobb területen lehet vele csapatni egész nap.

Viszont ideje aludni, mert Tokióban már rég reggel van.

You may also like...