Szólium

Mármint ez a sólyom, angolul kiejtve. Illetve eléggé hasonló, de nem is ez a lényeg. A lénye hogy magyar és a miénk. Gondolom. Ami viszont nem kicsit bántotta a szememet az a zseniális (hihi) photoshop munka. Az egy dolog hogy ordít a képről hogy nem eredeti fotó, pláne szép a függőleges vezérsík elba… izé, elnagyolt taknyolása, de ami igazán szíven szúrt, az az orrfutó. A derék kókler (remélem magát grafikusnak nevező ember ilyen trágya munkát nem ad ki a kezéből) megoldotta a kerék négyszögesítését, igaz csak részben.

Az eredeti fotón látszik, hogy a gép vontatására szolgáló gerendát le kellett szedni (pedig szerintem attól csak életszerűbb lenne a kép), nomeg kicsit átmókolták a jelzéseket. Abba se öltek túl sok munkát hogy pl. a webcímet legalább látszólag rágörbítsék a gépre.

Szóval kicsit olyan gagyizós az egész. (Az nem ér hogy nem volt rá idő, kávézással együtt is max. tíz perc lett volna legalább a kereket kerekre csinálni, de a többi is belefért volna egy álmos délutánba, mindenféle kísérletezéssel együtt.)

You may also like...