A mai spammerek: semaassistance, Szombathelyi Klára, Foglaljvelünk

Kötelező cégmódosítás - Ön benyújtotta már a cégbíróságra_A hazudozósabb fajtából valók, mert ilyet írnak a nyomik: “az email címhez hivatalosan az e-cégjegyzék oldalából jutottunk”. Ez pompásan hangzik, de ott bukták el, hogy ez a cím bizony nem szerepel a cégjegyzékekben. Bár a törvény szerint szabályosan jártak el, de ahogy Németh kolléga anno ordította: “NA MOST HAZUDSZ!”.

Persze az is gyanússá teszi a dolgot, hogy a hozzánk tartozó összes, info@ címre elküldték ugyanezt a szemetet, így valószínűleg szó nincs arról, hogy gyűjtötték volna a címeket, egyszerűen megvették az egyik elérhető címlistát, amiről állítják készítői, hogy csakis céges címeket tartalmaz.

Hozzájárulás kéréseSzombathelyi Klára és az üzleti hangoskönyvek csapata is küldött ám szívhez szóló, bár nem épp szépen megszerkesztett, inkább amolyan primitíven egyszerű levélszemetet. Persze ők nem reklámoznak, hanem csak hozzájárulást kérnek. Őszintén szólva ez a szánalmasabb fajta spam, amiről van képül állítani, hogy nem reklám. “Hozzájárulását kérjük, hogy tájékoztassuk legújabb termékünkről, ami a piacon egyedülálló módon növeli cége hatékonyságát/pénisze méretét/bevételeit/oldalai látogatottságát. A termék mindössze három marék üvegkavicsért az alábbi linken elérhető. Ha mégsem kíván tájékoztatót kapni, akkor kérem kattintson az alábbi linkre, amivel egyúttal fel is iratkozik a következő spamunkra.

Szállások fél áron # SUV vezetés # Szűrés-csomag lappangó betegségekreA mai utolsó versenyző a foglaljvelünk, a sokadik nyomorult aki a szánalmas kuponjait próbálja elsózni. A szokásos wellness- és egészségdömping, amivel úgy nem is lenne bajom, ha nem kellene hetente egy-egy újabb, a régieknél is rosszabbul kinéző spammal támadó cég listájáról leiratkoznom. És gyanítom, hogy épp ezzel a leiratkozással iratkozom fel azonnal az újabb szeméthalomra.

És akkor most nézzük a támogatók listáját:

  • semaassistance, ők tulajdonképp a gyumolcstarhely.hu vendégei (212.52.166.243)
  • az üzleti hangoskönyvek csapatát az ezit.hu támogatta (95.140.33.166)
  • a foglaljvelünk pedig kuponfalok.hu-ról jött, amit pedig a smartsectornál hostolnak egy VPS-en (legalábbis gondolom hogy VPS, de lehet hogy csak egy proxy). Szegények, jobban is odafigyelhetnének, mert ők meg az Enternettől veszik a drótot, esetleg kellemetlenségük lehet a spamküldésből.

You may also like...