Matáv fail

Sokan nem értik, hogy miért nem szeretem a Matáv utódcégeit. Nos, azért nem, mert az eltelt 10-20 év során semmi se változott. Igen lassan őrölnek a malmaik, és nekem kell küzdenem, hogy a NagyTiszTeleTű cég ügyfele lehessek. A szolgáltatás minősége meg majd kiderül, eddig még mindenki jobb ajánlatot adott.

Nem is nagyon agonizálnék ezen, ha nem kéne új net előfizetés a cégnek. Gyorsan körbe is küldtem az ismerős nagyobb cégeknek egy e-mailt, hogy nosza. A Matávnál nincs ismerős – illetve van, elvileg van valami ügyfélkapcsolatunk, de a sok levél között nem találtam (t-systems, uzletitelekom, t-partner?), fogja a franc találgatni, hogy most épp melyik al- vagy leányvállalatot kell keresnem, ott van a webes form, az majd remek lesz.

Gyorsan ki is töltöttem, ám jajj, valamit nagyon rosszul csináltam:

Jó, ez már máskor is előfordult, sok helyen nem szeretik a +36-al kezdődő telefonszámokat, legyen akkor úgy, ahogy csak itthon értik:

Biztos a kötőjelekkel van a gond, láttam már ilyet:

Nyilván rettenetes probléma feldolgozni egy ilyen rendkívül összetett stringet. De szemlátomást ez is kevés volt. Kezdtem magam hülyén érezni, biztos elírtam valamit. Aztán némi gyanakvástól vezérelve kipróbáltam 06 nélkül. Szerintem meglehetősen logikátlanul, de már működött a dolog. Legalábbis remélem, mert hibát nem kaptam, viszont egy ilyen, rendkívül informatív oldalt igen:

Nehezen hiszem el, hogy én csináltam volna valamit nagyon-nagyon rosszul. Eddig se kedveltem a Matávot, és most se öntötte el a lelkemet az elégedettség meleg öröme. Mert mit tudnak, ha egy egyszerű telefonszám beírása ilyen problémás dolog? Természetesen kitöltési útmutató nincs ((Megnéztem, IE alatt sincs.)).

You may also like...