Syndicate, vége lett.

A játék néhány helyen egész jól elkapja a ritmust, hangulatot. Szerencsére nincs hiány lőszerben és csodafegyverekben, és még árammal is lehet zizegtetni a gonosz ellenséget. A történet a vége felé se válik rettenetesen bonyolulttá, és meglepetésekkel se terheli a játékost. Taktikára kb. sehol sincs rettenetesen nagy szükség (bár ha nehezebbre állítanám a játékot, akkor talán).

Kicsit csalódást kelt bennem a Deus Ex utánérzés (klón). Amiben kevesebb, hogy a lineáris pályának köszönhetően gyakorlatilag egy csőben kell menni előre (konzolgém filing ((A Gears of War ezért nem (sem) tetszett, meg a többi, kozolról “átírt”, azaz emulátorban – cooked pc – futtatot játék se)) pécén), ez nekem nem kedvencem. Annyiban több, hogy legalább bőkezűen lehet szórni a skulót ha az embernek ahhoz van kedve. És sajnos csak bádogember mód van, nindzsamód nincs. A távolról zümmögés viszont igen vicces, de persze a legnehezebb részeken használhatatlan.

Amúgy eltelt vele a nap, némi hűtőtakarítással és hasonló házimunkával lazítva. Alighanem nekiindulok még egyszer, és ez jó jel. Ha így lesz, akkor megveszem, mert akkor megéri a 34 dodót.

You may also like...