Új világ: Rockatansky

Létrehoztam egy új világot, Rockatansky néven. Ez a világ szolgál arra, hogy bármit meg lehessen tenni rajta. Lehet TNT-zni, PVP-zni, szabad grífelni, rombolni. Aki ott építkezik, az magára vessen :) Eljutni oda a teleportcsarnok második nagy kapuján keresztül lehet. Ez azt is jelenti, hogy aki a békés(ebb) világokon rombolgat vagy csórja mások holmiját, az esetleg ban-t kaphat, és nem csak az Atlantisra, hanem az egész szerverre. Viszont én nem figyelhetek minden kockát, ezért ha valakit (nagyon) bántanak, az ne legyen rest mihamarabb szólni. Jó esély van rá, hogy vissza tudom állítani (legalább részben) a szétborított területét.

Ennek megfelelően átállítottam a világokat. Az Atlantison (nether is) tiltva van a pvp, szintúgy a Skyland-en. Viszont az új világban lehet gyepálni egymást (is). Szintén kikapcsoltam az esőt az Atlantison, mert depis lettem tőle, ha valakinek hiányzik, akkor vissza lehet kapcsolni.

A régi bugok fogynak, az újak jönnek. Még mindig nem működik együtt tökéletesen a Bukkit és a WorldGuard, ezért a kocsmában továbbra se lehet gyógyulni. Viszont kiderült, hogy miért nem működik a kocsmában a bolt: rálógott a spawn területe. Ilyenkor két lehetőség van: vagy a spawn-radius-t kell átállítani 0-ra (vagy annyira kicsire, hogy a táblák ne lógjanak bele), vagy arrébb kell tenni a spawn pointot. De ha már ilyen jól működik, akkor már miért ne, mostantól mindenki tud saját boltot csinálni a chestshop segítségével.

You may also like...