bf3: izé…

Kedves Gyerekek. A mese úgy kezdődik, hogy a nagyszerű játék töltés közben bizony kiírja, hogy mindig gyorsabb pisztolyra váltani, mint bármelyik fegyvert újratölteni. Ez igaz, nincs is ezzel semmi gond. A homlok- és szemöldökráncolást az váltotta ki nálam, hogy nekem rettentően nem rémlett, hogy lenne pisztolyom ((A történethez tartozik, hogy a játékot az öcsém töltötte le – jó ha az embernek van öccse – és Ő kezdte el játszani, ezért lehet, hogy az elején a training részen szépen elmagyarázták, hogy hogyan kell előrántani a fegyvert (nem azt, hanem a pisztolyt).)). Végignéztem a keybindinget, és nem találtam. Betöltöttem a játékot, hogy na majd ott megnézem, biztosan van. Ha már egyszer mondják. Mert nyilván nem arra gondoltak, hogy ha kifogyott a tár, akkor sétáljak oda a bajtársamhoz, és kérjek tőle pisztolyt. Hátha neki van.

De persze ahogy lenni szokott, az egyik keserű fintort kiváltó furcsaság hozta a másikat. Találomra betöltöttem egy pályát, hogy ott majd jót lövöldözök a nem létező pisztollyal. Hát, pisztoly nem volt, ellenben találtam szikrázó levegőt…

Amikor úgy nagyon várok, akkor nyomogatom a gombokat, hogy hátha… de mindhiába.

Az animációkat lusta vagyok fikázni, meg lehet, hogy nincs is igazam. A filmen is látszik, hogy késeléskor állatira nem folyamatos a mozdulat. A kéz eltűnik, aztán megjelenik, elhussan a kés, eltűnik a képből, majd a semmi közepén sziporka tör fel. Ezt csak azért vettem észre, mert fedőképet csináltam a filmecskéhez, és rádöbbentem, hogy a szikrázás az eléggé máskor tör fel mint ahogy a kés elhalad. Ez mondjuk szerintem is apróság, még csak hibának se tekintem, de ha már belefutottam, akkor nem bírom magamban tartani.

You may also like...