bf3: arggrhgrhgrhg

Egy ponton nem tudok tovább lépni, és ez másnak is probléma: https://gensanblog.com/2011/10/29/battlefield-3-stuck-on-kaffarov-investigate-the-pool-house/

A vicc az, hogy én lőni se tudok.

A kritikák: https://en.wikipedia.org/wiki/Battlefield_3#Critical_reception rettentő óvatosan fogalmaznak. Az egyjátékos mód ijesztően értelmetlen és rettenetesen idegesítő a folyamatos megszakítások és a hülye scriptek miatt. A vicc az, hogy leírják, hogy szar, de azért 9 pont a tízből mert a multi az olyannagyon kurva jó. Az viszont kizárt, hogy ilyen trágyadombért pénzt adjak, különösen, hogy ez az egyetlen gém – már megint – ami lagol a gépemen.

Ja, update: lőni lehet, csak épp vállhozemelni a fegyvert nem. A játék tele van olyan megoldásokkal, hogy nyomd meg at E/space/bal- vagy jobb egérgombot. Köszönöm, te győztél, vége a játéknak. Bár most, hogy New Yorkban kell kergetnem egy szerencsétlen NPC-t, komoly kihívás elé állít, hogy mikor melyiket kell nyomkodni, mert különösebb értelem nélkül dobja fel a játék ((Értem én, hogy muszáj konzolosra csinálni, mert a PC játékpiac már halott, 100-ból 99 ember csak konzolon játszik – és a pornót is csakis azon nézi -, és muszáj olyan elbaszottra csinálni egy PC-s játékot, hogy még egy FPS-t is könnyebben lehessen játszani konzolon, de ez már túlmegy azon, amit még ép ésszel el tudok fogadni.))

You may also like...