BF3 lolololol

Nem tagadom, hogy a Battlefield eléggé mostohagyerek nálam. Nekem fontos az egyjátékos mód élvezhetősége, és a BF sose akart (tudott?) érdemben megjelenni e téren. A BF3 szemlátomást próbál errefelé haladni, de számos ponton futottam bele az erőltetetten scriptelt megoldások sutaságába. Íme egy gyöngyszem, e miatt félbehagytam a játékot. A történet, hogy kergetünk egy embert (nahát, mintha lett volna ilyen az mw2-ben is, eheh), de hát az az ember mindig elfut, van ez így. Gondolom nem (lenne) szabad lelőni, nem próbáltam, mert elfogni kell, nem kinyuvasztani. Kocogtam is utána szorgosan, mígnem a metróhoz értünk, és ott jött a meglepetés:

Lelőni nem lehet a csókát, csak elagyabugyálni (értsd: egyszer meg kell nyomi az E betűt, egyszer meg a szóközt), utána be lehet lökni a metró alá. Hátfaszom…

Amúgy ha lesz kedvem még, akkor csinálok majd egy BF3 alázó videót. Semmi komoly, csak a fafejű scriptelést fogom kifigurázni.

Hozzá kell tegyem, hogy a látvány azért sok helyen elég pofás, a repülős rész a felszállás végéig rettentő hangulatos, de kb. az a fél perc volt a játékból amit élveztem. A tankolós rész is elég jól néz ki:

You may also like...