hpshop.hu

Nyomtatót kell vennem. Viszonylag hamar, a céghez. El is kezdtem keresgélni, és találtam is megfelelőt. HP Designjet. Pompás, hívom a boltot (fél hatkor kb.), hogy egyeztessek, hogy mikor lehetne érte menni, vagy mikor tudják kihozni, pontosan milyen féle patron való bele, milyen védelmei vannak a beszáradás ellen, meg egyáltalán. Nem vették fel.

Sebaj, van ilyen, és mivel megéheztem közben, nekiálltam kaját csinálni. Kisvártatva csörög a telefonom. A hsppspsp-tól valaki  (Ez amúgy szép volt tőlük, hogy visszahívtak). Nagyjából kivasztoltam, hogy ki lehet az, és elkezdtem mondani, hogy érdeklődnék. Nagyon végig se hallgatott a hang, hanem közli, hogy információt azt nem tud adni, mert fél ötig vannak (ez a tény a vásárlási feltételek között van feltüntetve, na ott nem kerestem). Nem nagyon titkoltam a neheztelésemet, hogy nem tud információt adni, hiszen ha már egyszer felhívott, akkor mivanmá, pláne hogy akarok venni egy bő 200.000 forintos printert, most. Vagy legkésőbb holnap reggel. Rövid, értelmetlen párbeszéd után az lett a vége, hogy ha holnap reggel 8-kor felhívom őket, akkor megmondják a tutit.

Azt persze várhatják, már csak azért is, mert az adott printer kapható az Iponnál is (DesignJet 111), az Iponosok sokkal jobb fejek, plusz olcsóbb is náluk a cucc.

You may also like...