Crysis 2, második benyomás

Elsején megjelent a Crysis 2 demója. Mivel akkor a gépem akkor még alig-alig vitte a gémet, és tudtam, hogy hamarosan úgyis új gépem lesz, ezért aztán nem is próbáltam ki a demót. Szerencsére.

Alapvetően nincs vele baj, ha az embernek sikerül elindítania. Először a DirectX miatt volt gond vele, aztán meg nem tudtam se az új MyCrysis accommal, se a régi Gamespy accountommal belépni. Ezért aztán kénytelen voltam egy még újabbat regisztrálni, azzal most megy. Alighanem túl hosszú volt neki a nickname.

Ezen sikerrel túljutottam, így hát hajrá, adj neki. Két pálya van, szokni kell őket. Egyelőre mindent visz a pókemberes ugrabugra, rém gyorsan lehet a tetőkre feljutni, ahonnét le lehet csapni a gyanútlan(?) ellenfelekre. Elég megdöbbentő hatást kelt az üldözés közben egyszer csak eltűnő katona, és akkor csak reménykedni lehet, hogy ha gyorsan megsorozom az utolsó vélt helyét, akkor egy-egy lövedék azért belekaszál.

Viszont a grafika most se ver agyon, többet vártam. Igaz a multi pályákon ez számít a legkevesebbet és a kampány mód pályái igen hangulatosak, de… többet vártam.

You may also like...