fisher.blog, japanblog kaputt

Már régóta érett bennem a gondolat, hogy a japanblog helyett kellene egy általános blogot írni, olyat, ami egyrészt tartalmazza a régi japáni útleírásokat, másrészt pedig viszonylag jól bővíthető.

Szemügyre is vettem a szóba jöhető blogmegoldásokat, ám egyik szánalmasabb volt a másiknál, nem is beszélve a bugok megdöbbentő mennyiségéről. Ezért aztán inkább a saját kezembe vettem a dolgot. Ez már a negyedik (illetve ötödik) rekinarnációja az első blognak, amihez még anno a blogmotort is én írtam, mert akkor még nem is volt olyan, hogy blog.

De ma már egyrészt lusta vagyok, másrészt már a blogok se egyszerű naplók valahol a neten. Ezért aztán egy viszonylag jól használható, gyári blogmotort pattintottam fel (wordpress). A saját blog hátránya, hogy én ugyan mindent tudok róla, ám mások szinte semmit se. Ezért aztán gyorsan csináltam is belőle egy facebook alkalmazást, aminek – remélhetőleg – számtalan előnye lesz. Egyelőre még vannak vele alapvető problémák is, de ha sikerül mindent jól összekattogtatni és a megfelelő relációkat bepipálni, akkor elvileg egy szép, a facebookba integrált, szuper kis blogom lesz.

Most már nincs más hátra, mit előre.

You may also like...

1 Response

  1. Gyula Hajdu szerint:

    A facebook integráció még kissé problémás, a szépen működő plugin bugos (illetve régi api-t használ), ami meg működik, az nem szép.