Mentrend

Két nap, és indulok haza, elkezdek pakolni.

A menetrend: ma még vásárolok egy-két apróságot. Van még pár ezer yen, amiből rogyásig lehet venni japános dolgokat. Holnap délben inspekció lesz, megnézik mennyire tettem tönkre a szobát, addigra ki kell takarítanom meg összepakolnom a cuccaimat, mert ha valamit itt hagyok, akkor azért fizetni kell. Mivel már csak a ma vásárolt piamennyiségnek is jelentős a súlya, holnap alighanem elkocogok a közeli Takuhaibin-hez, és feladom a táskámat, hogy vigyék ki Naritára, a reptérre.

Miután kijelentkeztem, aligha fogok sokat téblábolni, mert valószínűleg holnap is esni fog az eső. Ezért hipp-hopp kivonatozok Naritára (a városba) és kerítek egy szállodát, ahol reggelig elleszek.

Ha lesz telefonszáma a szobámnak, akkor alighanem még holnap leadom a japáni telefonkártyámat, ezért utána csak a magyar számaimon leszek elérhető. Lehetőleg a +36-21-252-3371 számon keressetek ha bajság van, ez a laptopon csörög. Mivel akkor már nem fogok mászkálni sehová sem, ezért az folyamatosan be lesz kapcsolva.

A repülő 14.-én reggel indul, 10:25-kor, és Zurich-be érkezik 15:55-kor. Itt lesz másfél órám átszállni (miiiiért nem hoztam magammal eurót, látszik, hogy nem sűrűn utazok) és 17:25-kor indul a gép Budapestre. Elvileg 18:55-re érkezik, tehát szerda este héttől már egész elérhető leszek. Végig Swissair visz, ezért nem számítok se csomagkésére, se más huncutságra.

Mivel este hétkor érkezem, ezért nem tervezem bemenni a céghez, csak csütörtökön. Amit most még egyáltalán nem tudok megmondani, az az, hogy csütörtökön hogy fogok bemenni, de bemegyek. Elvileg most úgy kelek-fekszem, hogy nagyjából jó időben (a magyarországi időzónát nézve). Pénteken meg lépek haza hétvégére.

Hétfőtől kezdődnek a megszokott, unalmas munkanapok.

You may also like...

1 Response

  1. Juhász Zoltán szerint:

    Jó utat hazafelé!