(18+) Újabb felnőtt téma, a pink salon (ピンクサロン)

Érdekes módon az olvasottságban – egyelőre a sörrel az élen – valahogy elöl vannak a felnőtt témák. Ezért aztán lássuk, hogy mit tehet az ember, ha egyrészt nem akar se sok pénzt se sok időt eltölteni a hetek, napok, órák (kinek hogy) alatt felgyülemlett feszültség levezetésére…

Mindamellett tehát, hogy japánban tilos a prostitúció, mégis megtalálják a módját, hogy a betévedő vendégek kedvére tegyenek. Ám ezekkel a dolgokkal egy baj van. Illetve mindjárt kettő is. Egyrészt drágák, 30-100.000 yen között mozognak az árak, amit azért kevés japáni engedhet meg magának rendszeresen. Nem beszélve a csóró turistákról.

Másrészt egy-egy ilyen “masszázs” hosszadalmas elfoglaltság, egy-két óra, és esetleg a főnök türelmetlenkedni kezd, hogy a derék alkalmazott miért ebédel már megint ilyen hosszadalmasan. Ezért aztán a forgalmasabb helyeken, jellemzően közlekedési csomópontokon (Ueno, Shinjuku, Shibuja, Shinbashi) vannak olyan helyek, amik fél órás szolgáltatást kínálnak, 6000 és 10.000 yen között (a napszaktól függ, de szerintem a barbároknak mindig 10.000). A napi munkában megfáradt és elfásult polgárok betérhetnek egy-egy ilyen helyre, ahol először is átesnek egy kézfertőtlenítésen (erről még majd írok, csak még nem tudtam rendes fotót csinálni), majd bekísérik őket egy terembe, ahol kis boxok várják az ügyfeleket. Érkezéskor frissítővel – tea, üccsi – kínálják a vendéget, és kérik, hogy helyezze magát kényelembe.

Hamarosan megérkezik egy hölgy, aki pár szavas beszélgetés után – biztosan a meleg miatt – ledobja a ruháit, majd segít a vendének is kényelmesebbé tennie magát. Amint felszínre kerül az eddig rejtegetett ékesség, a vendéglátó hölgy először alaposan letisztogatja, majd a kezébe veszi a dolgok folytatását. Illetve nem egészen a kezébe, de veszi.

Miután a vendégét megszabadította a terheitől újabb tisztogatás következik, majd kedves beszélgetés, elvégre a lelki harmónia ápolása igen fontos dolog, és a rövid szeánsz után a búcsúzás következik.

Ezekre a helyekre is leginkább a kínai vendégmunkások a jellemzőek, és senki ne várjon hamvas tinédzsereket. Viszont mivel számos beszámoló szól ilyen helyekről, amik egyrészt hálózatos rendszerben működnek, egy-egy cég több telephelyet is fenntart, másrészt pedig újabb és újabb helyek nyitnak (és gondolom régiek is zárnak be), ezért valószínűleg megy az üzlet. Különösen, hogy némely helyen kedvezményt adnak a diákoknak és katonáknak, illetve van, ahol egy pohár sör is benne van a szolgáltatás árában (figyelembe véve, hogy egy étteremben egy pohár sör olyan 300 yen körül van, ez meglehetősen jutányos dolog)

Természetesen ezek a helyek se mind szeretik a barbárokat. Sokáig a “21 Seiki” (21. század) volt az egyetlen, vagy legalábbis a legismertebb hely, de az be is zárt. Ám az évek során számos hely vált nyitottabbá. Az utcán tébláboló, érdeklődést mutató embereket úgyis megszólítja az ajtónálló, ha a hely üzletpolitikája azt megengedi.

You may also like...

1 Response

  1. NewSee szerint:

    Szornyu hely! A gyanutlan turista kimegy az utcara epuleteket es viragokat fotozni, erre szexehes kinai lanyok berangatjak mindenfele sotet helyre es sort meg oralszexet eroltetnek ra. Brrr…. :)