(18+) A nem annyira hagyományos japán masszázs: az esute

Mivel japánban törvényellenes a prostitúció, ezért számos megoldást találtak ki a törvény megkerülésére.

A törvényi előírás sok problémát vet fel annak, akinek nincs állandó vagy alkalmi partnere. Gyakorlatilag csak a zsepi marad, amit azért – lássuk be – meg lehet unni.

Az igény hamar életre keltette a megfelelő megoldásokat, ebből az egyik az esute, ami voltaképp nem más, mint egy masszázsszalon. Sokfelé fellelhetőek a városban, aki olvassa a japán írást, az kétségtelen előnyben van velem, a barbár gaijin-al szemben. Jellemzője ezeknek a helyeknek, hogy sokkal jobban szeretik, ha a
vendégek előre bejelentkeznek, hiszen egyrészt jobban tervezhető a
forgalom, másrészt a külföldiek nagy része kiesik, mivel nem beszéli a
japán nyelvet. Egyébként állítólag itt se szeretik a külföldieket, de ez ahogy látom kezd megváltozni. A külföldiek is jobban értik, hogy milyen helyre tévednek be és a vendéglátók is felkészültebben várják a látogatókat.

Megérkezéskor már vagy a megbeszélt hölgy várja a vendéget, vagy képek alapján lehet választani közülük. A masszázs maga általában felejthető, átlagos, leginkább csak azt szolgálja, hogy a vendég a megfelelő hangulatba kerüljön, de a masszázs végén a vendéget extra kedvességgel kényeztetik. Ezt azonban mindenképp tisztázni kell előre, a bejáratnál (vagy vállalni kell a rizikót), ugyanis lehet egyszerű erotikus, fehérneműs masszírozás vagy teljesen meztelenül végzett masszázs is, és a befejezés módja is eltérő lehet.

Ez a megoldás megfelel a törvény előírásainak, mivel nem történik közösülés, tehát ez nem szex. Ez az érvelés már többször bevált a történelem során.

Az érdeklődők egy "hivatalos" filmen is megtekinthetik, hogy mi a teendő egy ilyen helyen.

You may also like...