• Egyéb

Netbook

Az összes köcsög, aki azt mondja, hogy a netbookok nem jók semmire elmehet a picsába. Épp most vágtam meg (valamennyire) egy HD filmet a semmire se jó netbookon. Jó, a renderelés elég sokáig tart, de azt öcsémék is max. 2x-es idővel tudják tolni, pedig nekik még kártyájuk is van hozzá.

És nagy hála a Pinnacle-nek (illetve az Avid-nek) a VideoSpin-ért. Tudja azt, amit más programok pénzért se tudnak, és kajakra ingyenes. Könnyű használni, még én is elboldogulok vele. Gyors is, és működik is. Egyetlen igazi hátránya, hogy csak az előre beállított értékek között lehet matatni a filmeket, azaz nem tudok Full HD-s filmet generálni, de míg pl. korábban azt hittem, hogy 5 perces a maximum filmhossz, amit szerkeszteni tud, ma azt tapasztaltam, hogy a 15 perces videóval sincs gondja, tehát alighanem nincs benne korlátozás.

Egy dolgot szeretnék még ha tudna, hogy "felgyorsítja" az időt, ez az effekt nincs benne. De csak ezért nem fogom megvenni a nagy testvérét. Bár más miatt majd lehet, egyelőre nagyjából minden igényemet kielégíti.

Film még renderelődik, mihelyst megvan, tolom fel youtube-ra.

You may also like...