Asakusa, szállás, fotók

Rövidre fogva a szálláskeresést… elmentem mellette…

Szerencsére hoztam magammal GPS-t, így meg tudtam nézni, hogy merre tévelyegtem délután. A térkép alapján tudtam, hogy nincs messze, csak azt nem tudtam, hogy ennyire nincs messze. Lazán elmentem pár utcával a szállás mellett, aztán meg szép lassan közelítettem vissza. Ahogy most gyorsan vettem ezt-azt (kaját), kiderült, hogy ezt a helyet remekül ismerem, a múltkor ha nem is minden nap, de elég sokat mászkáltam errefelé.

A szállás… hát, a szoba nem nagy. Van egy szivacsom (futon) meg pár apróság, egy tévé, távirányító nélkül. Egy hónapra megteszi. A szomszéd hotelnek akkora fénye van, hogy nem is nagyon van szükségem lámpára.

Viszont ami sokkolt… alighanem rossz tapasztalataik lehetnek a fehérekkel, mert egy olyan szerződést kaptam, amit pontonként kellett aláírnom. De a pontok is olyanok, hogy nem fogok éjszaka hangoskodni, nem leszek tuskó a többiekhez, akik itt laknak, nem teszem tönkre a szállást, meg hasonlók. Kb. mintha valami barbár lennék, és alighanem ennek a sok-sok aláírásnak oka van.

A csomagom… no igen, nem volt hülyeség, hogy előre küldtem, a sok mászkálás közben meghaltam volna, ha cipelni kellett volna. Vagy, ami a valószínűbb, hogy nem fejből kerestem volna meg a szállást, hanem úgy, mit először, most is egy információs ponthoz mentem volna, és 10 perc alatt itt lettem volna. Most az van, hogy leadtam a csomagomat, és kiderült, hogy a neten olvasottakkal ellentétben nem pár nap alatt hozzák ki, hanem még aznap. Dél tájékon adtam le a csomagot, és három és hat közé ígérték, hogy kihozzák. Szerintem ki is hozták, csak én nem voltam itt. Viszont nem ís hívtak, hogy nyomor van, lehet hogy épp metróban voltam.

Mondjuk eleve erre készültem, már van szép, új törölközőm… a legkevésbé rózsaszín egy türkizkék volt.

Ja igen, a telefon. Természetesen lehet ingyen "bérelni" telefonkártyát. Csak a hívásokat kell fizetnem. Persze ez se így volt a neten. És a hívások, sms-ek fogadása ingyen van.

Ja a fotók. A cipőről én most nem csinálok, le kéne menni, Battila fotóján látszik

Amiket meg én csináltam, azok itt vannak

You may also like...

1 Response

  1. HiL szerint:

    Ami a cipős fotót illeti a Facebook-on van, amihez be kellene jelentkeznem…

    Tessék fotózni, nem a kifogásokat keresni!!!