Lefoglaltam a szállást

Lefoglaltam a szállást, így már viszonylag biztos, hogy lesz hol laknom. Viszont felmerült egy olyan probléma, amire számítottam is, de reméltem, hogy meg lehet úszni valahogy. De nem.

A probléma alapvetően az az, hogy a repülőm nagyon korán indul vissza. Ezért aztán nagyon korán kellene elindulnom a szállásról. Ám a kijelentkezés legkorábbi időpontja a 9:00, az előtt nincs rá mód. Ez végül is érthető, hiszen itt hosszú távra adnak ki szobákat, lakásokat, sokszor évekre, és ez egész másmilyen mint egy szálloda. Végül is, belegondolva, nem biztos, hogy így a legrosszabb. Egy nappal indulás előtt kijelentkezek, és alighanem kimegyek Naritába (a városba), ahol elég sok olcsóbb szálloda van. Onnét már csak egy ugrás a reptér, tehát nem is kell olyan borzalmasan korán kelnem, illetve az utazás maga is jóval egyszerűbb (akár még taxival, limuzinnal is mehetnék).

Talán úgy kellene kezdeni az utat, hogy leszállás után egyből át kéne kocogni a helyi szállodák egyikébe, és lefoglalni egy hónapra előre a szállást.

No, majd lesz valahogy.

You may also like...