Vasárnap

A mai napot vasarlos napnak terveztem, nem is akartam fenykepezogepet vinni magammal, mert akkor megint eljatszom az idot. De vittem, mert
tudtam, ha nem vinnek, akkor azt ugyis megbannam. Ahogy a piac fele igyekeztem – felesleges volt rohannom, itt a piac 11 fele kezd eledni,
otthon ilyenkor lankad – egy halom pizsamas alakra
lettem figyelmes. Eloszor azt hittem, hogy valamelyik harcmuvesz klub tagjai ugrottak ki egy kis setara, de a varos midnen reszerol szivarogtak elo. A mittomenmilyen templom elott gyulekeztek. Lattam ott masfele szinu ruhaba oltozott embereket, es elsore arra gondoltam, hogy valami templomok kozotti hepaj van, de kiderult, hogy a zoldek azok valami rendfenntarto emberek, a szurkek meg azok, akik valami fonokfelek lehettek ott a temploban.
Aztan kiderult, hogy van nekik harom feldiszitett valamijuk, amit jol korbe lehet hurcolni. Elsonek persze ki kellett parkolni veluk a templonbol, de nagyon siman ment nekik minden. Utana korbevittek a holmit a templom korul, majd megalltak egy masik elott, amiben epp eskuvo zajlott, utana azt jatszottak, hogy ki tudja hangosabban razni a holmit, hogy minel hangosabban csorogjon a sok csengo rajta. Majd leraktak a cuccot a bejaratnal, hogy a bamasz nep megcsodalhassa.
Ez utan panikszeruen elrohantam vasarolni, legalabb haladjak
valamennyire. Szerencsere a fontosabb pontokat mar korabban felmertem,
igy viszonylag hamar megtalaltam mindent. Ez a bacsi megint a kacsakra gyurt, nem ertem, hogy miert a kacsakat fotozza, annyi mas fototema is van (jo, ez egy jol elrontott kep, de a csaj jol nezett ki :))
Ez pedig a kedven kepem a japani vicces plakatok kozul, azt mutatja, hogy itt metron vannak ongyilkos telefonok illetve olyanok, amik figyelmeztetnek arra, hogy hagyuk aludni embertarsainkat.

You may also like...