Vásárlás

Ma először mentem egy megadott helyre, és nem csak úgy nagyjából valamelyik környékre. Pirosnak épp írtam, hogy az itteni metróban nem lehet eltévedni. Nekem majdnem sikerült, mert elszundítottam a kocsiban (kényelmes ülések, lágyan ringat, nem egy bkv), es amikor felriadtam csak azt láttam, hogy egy csomó ember száll lefele. No, gondoltam, jobb ha én is leszállok, és lám, a legjobbkor tettem, épp a kívánt állomáson voltam.
Vettem egy ojjektívet, mert kérték. Mivel vadi új, és nem szeretnem ha a vámon gond lenne vele, ezert kicsit meggörgettem a padlón. Most mar egész kopottas, és zörög is benne valami, úgyhogy ez is megoldva :)
Visszaúton vettem valamit, ami sültkrumplinak nézett ki. Kiderült, hogy sülttök, bar az édestől messze van, ezert leöntötték valami szósszal, ami kellemes meglepetésként nem volt szójaizű, viszont cserebe igazan édes sem. Így, a kettő együtt elérte kb. egy otthoni sülttök édességenek a felét. De ehető volt, rosszabbra számitottam.
Lassan fel három, meg kezdeni kellene valamit a mai nappal. Esőt mondtak, de épp csak felhős az eg. Az időjárásjelentés miatt mára fedettpályás városnézést terveztem (aquacity, roppongi hills), de lehet, hogy elnézek megint valami cseresznyefagyanús környékre.

You may also like...